Online bijeenkomst tegen eenzaamheid

In samenwerking met Movisie organiseren welzijnsorganisatie Salut en de gemeente Hof van Twente donderdag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur een online startbijeenkomst om samen eenzaamheid aan te pakken. Volgens Salut wordt er in Hof van Twente al veel gedaan door allerlei organisatie om eenzaamheid aan te pakken, maar is er ook nog veel te doen. Eenzaamheid is van alle leeftijden en van alle tijden.

De bijeenkomst zal worden geopend door wethouder Pieter van Zwanenburg. Na een korte presentatie over vormen van eenzaamheid zal in groepjes worden gewerkt aan korte opdrachten. Salut is op zoek naar mensen of organisaties die te maken hebben met eenzaamheid en hoe er beter verbindingen kunnen worden gelegd. Vind je het leuk hierover mee te denken, praten of informatie te horen? Meld je dan aan per mail. Na aanmelding ontvang je een week voor de bijeenkomst een link om online mee te kunnen doen met de startbijeenkomst. Met elkaar gaan we kijken hoe eenzaamheid in de Hof van Twente verminderd kan worden.