Online eredienst op Paasmorgen

Op deze Paasmorgen wordt de eredienst in de Martinuskerk online gehouden. Bekende liederen worden gespeeld door Henk Langenkamp op het orgel en Wim Schottink op trompet. De eredienst begint met ‘daar juicht een toon, daar klinkt een stem…!’. Aan de dienst zullen de twee zussen, Anouk en Maaike Schottink, op drie momenten een muzikale bijdrage leveren. Het Paasevangelie uit Johannes 20 wordt gelezen door Gerda Vedders-Vasters en dominee Deodaat van der Boon staat in zijn overdenking stil bij Maria, die wanhopig is wanneer ze ziet dat het graf leeg is. De orde van dienst kunt u hier downloaden.

Net als vorig jaar heeft de Martinuskerk de krachten gebundeld tijdens de Stille Week met de Johanneskerk Diepenheim. Deze diensten zijn opgenomen in de Martinuskerk en allen te bekijken op het YouTube-kanaal van de Martinuskerk of via Kerkdienstgemist.nl