Tess Wevers Miss Teen of Overijssel 2020/21

Tess Wevers is vandaag uitgeroepen tot Miss Teen of Overijssel 2020/21. Het is de provinciale voorverkiezing van Miss Beauty of the Netherlands. In de provinciale voorkiezingen waren 2 hoofdtitels te vergeven: Miss Beauty of Overijssel en Miss Teen of Overijssel. De verkiezingen duurde dit jaar vanwege corona bijna een jaar langer. Tess wist naast de titel Miss Teen of Overijssel 2020/21 ook de subtitel Miss Populariteit of Overijssel 2020/21 te behalen. “Ben zo blij dat ik heb meegedaan. Als onzeker iemand ben ik er vorig jaar ingegaan en ben nu veel zelfverzekerder. Het heeft me veel gebracht, ik ben nu een betere versie van mezelf”, vertelt Tess in een reactie op de bekroning tot Miss Teen of Overijssel 2020/21 die voor haar zelf vanmiddag ook een verrassing was.

De titel Miss Populariteit of Overijssel 2020/21 wist de Markelose Tess te behalen door de vele stemmen te werven via lokale en sociale media. Deze stemmen telden uiteindelijk ook weer voor 20% mee in het eindoordeel van de jury. In de laatste tussenstand ging Tess al aan kop met bijna 50 stemmen voor de nummer twee. De komende maanden zal Tess zich gaan voorbereiden op de finale van Miss Beauty of the Netherlands. Het is nog niet bekend wanneer de finale in Studio 21 in Hilversum plaats gaat vinden, in mei worden er fotoshoots gehouden met de provinciale winnaars.