Auto- of fietspuzzelrit op Koningsdag

De Oranjevereniging Markelo organiseert op dinsdag 27 april een puzzelrit (incl. lunchpakket en een lot). Deze puzzelrit kan zowel met de auto als per fiets afgelegd worden en zal tussen de 35-40 km lang zijn. Uiteraard wordt rekening gehouden met de richtlijnen zoals door het RIVM bepaald. De starttijd zal liggen tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Een tijdblok kunt u aangeven in het aanmeldformulier, evenals het aantal deelnemers. Het vertrek is op het parkeerterrein aan de achterzijde van Zalencentrum De Haverkamp in het aangegeven tijdblok.

Voor het organiseren van deze dag is het belangrijk dat u zich vooraf aanmeld via bijgaande link: https://www.live.cloudformz.com/C-202103061528106741-202103061528101897/ De uiterste aanmelddatum is maandag 19 april 2021.

Lunchpakketten
De lunchpakketten worden samen met De Haverkamp gemaakt en zullen klaarstaan bij vertrek. De kosten voor deelname zijn € 10,00 per persoon (ouder dan 12 jaar). Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,00 per persoon. Het bedrag dient contant afgerekend te worden bij de start. “Onder de goede antwoorden van de puzzel en onder de loten zullen een aantal leuke prijzen worden verloot. Ook voor de leukst versierde auto/deelnemers zal er een prijs beschikbaar zijn. Dus leef je uit!”, aldus de Markelose Oranjevereniging.

Omdat er lunchpakketten worden gemaakt is het wel belangrijk dat als u zich aanmeld ook deelneemt. Mocht u onverhoopt (na aanmelding) verhinderd zijn dan kunt u een mail sturen naar or.ver.mark@gmail.com.

Kinderen basisschool
De Oranjevereniging verspreidt op de Markelose basisscholen kleurplaten voor de leerlingen. Deze kleurplaten kunnen ingeleverd worden op 27 april bij De Haverkamp vanaf 10.00 uur en vervolgens ontvang je dan een bon voor een gratis ijsje. De leukste kleurplaten worden bovendien beloond met een leuke prijs.

Ook kinderen die niet in Markelo naar de basisschool gaan kunnen uiteraard deelnemen aan deze activiteit. Het verzoek is om uw gegevens (Naam, adres en woonplaats) door te geven op eerder genoemd mailadres. De Oranjevereniging komt de kleurplaat dan aan huis bezorgen.