Arie Lodeweges met pensioen -update-

Arie Lodeweges, beter bekend als Arie van de Poppe heeft vandaag zijn laatste werkdag bij Keukenhof van Twente. Na vandaag gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen. De collega’s van Arie waren niet van plan om dit heugelijke feit zomaar voorbij te laten gaan. De ochtend begon al goed met een heerlijk ontbijt van Feest- en Sfeerlocatie De Poppe. Daarna werd hij opgehaald door Willian Potman met de trekker en zo werden Arie en zijn vrouw Joke naar het bedrijfspand van Keukenhof van Twente in Holten gebracht.

De buurt was hiervan op de hoogte, dus onderweg moest er nog even gemeut worden. In Holten stond koffie met gebak klaar en waren er talrijke cadeaus van collega’s en zakelijke contacten van Arie. Het is duidelijk dat Arie jarenlang voor velen een gewaardeerde collega is geweest.

Aan het eind van de middag wachtte echter nog meer verrassingen voor Arie. Om 17.30 uur startte de door Keukenhof van Twente georganiseerde Drive Thru met als eerste zijn collega’s. De bekende bedrijfswagens werden op de voet gevolgd door auto’s met daarin familie, vrienden en de buurt. Arie en Joke genoten zichtbaar van de enorme stoet aan voertuigen met voor hen bekende mensen. Het leverde hen na afloop een tafel vol met cadeautjes, kaarten en briefjes op. Nog nagenietend op weg naar huis vielen ze in de volgende verrassing want in hun eigen keuken werd door Grand Café de Kroon een heerlijk verrassingsdiner voorbereid voor Arie, Joke, kinderen en kleinkinderen.

Arie: het hele team van Keukenhof van Twente wil je bedanken voor de fijne samenwerking en ze wensen je, samen met Joke, kinderen en kleinkinderen, nog vele gezonde jaren toe.