Meerdere coronaboetes uitgedeeld

In het afgelopen weekend zijn meerdere personen bekeurd voor het niet naleven van de coronaregels. Personen waren na 21.00 uur op straat zonder de juiste verklaringen. Deze personen kunnen een boete van 95 euro verwachten. 

Verdachte situatie
In de nacht van zaterdag 27 en zondag 28 februari is een verdachte situatie aan de Luttekeveldweg in Markelo, gemeld bij de politie Hof van Twente. Een persoon zou zich ophouden rondom de woning maar werd ter plaatse niet aangetroffen. Met meerdere eenheden is die nacht uitgekeken naar de verdachte persoon.

Deltavliegers Visschersijk
Op zondag 21 februari heeft de politie een melding ontvangen dat nabij de Visschersdijk in Markelo twee deltavliegers aan het vliegen waren. Na controle bleek de vergunning in orde te zijn. De politie verzocht de deltavliegers  rekening te houden met de aanwezige ganzen die daar hun leefgebied hebben.