Start nieuwe BSO in sporthal De Haverkamp

In de voormalige ruimte van de sportschool in Sporthal De Haverkamp start maandag een nieuwe buitenschoolse opvang. Locatie manager Smallsteps/Partou Jolanda Gimberg vertelt: “Afgelopen week hebben we de laatste groep verhuisd vanaf de J Oosstraat in Markelo. Alle groepen hebben nu een mooie plek gekregen. Kinderdagverblijf/ peuteropvang en BSO voor 4-7 jarigen is gesitueerd aan de Prinses Irenestraat en de oudste kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar hebben een mooie locatie in de sporthal aan de Stationsstraat 30”. Deze BSO is via de hoofdingang van de sporthal bereikbaar. De ruimte heeft een keuken gekregen en is een raampartij geplaatst.

Op de locatie is naast een atelierplek ook een techniek- en chillruimte ingericht. De grote tafel biedt voldoende ruimte om spelletjes te doen. “Ook zullen we sportieve activiteiten in de sporthal gaan organiseren voor de kinderen en biedt het naastgelegen sportveld mogelijkheden om heerlijk naar buiten te kunnen. Ook bij deze locatie zullen we de warme maaltijden weer blijven verzorgen. Nu zijn we helaas alleen geopend voor noodopvang. Maar we hopen snel weer voor iedereen”, aldus Jolanda Gimberg.

In Sporthal de Haverkamp zijn met het vertrek van de sportschool, ruimtes te huur gekomen. Een van deze ruimtes heeft met de komst van Smallsteps/Partou een nieuwe invulling gekregen voor een langere periode. EHBO Markelo-Diepenheim maakt momenteel, na de verkoop van het pand ‘n Veernhof, ook gebruik van een deel van de te verhuren ruimten in Sporthal De Haverkamp.