Sjoowavond verplaatst naar 2022

In 2020 was het bestuur van de Sjoowavond genoodzaakt haar jaarlijkse muziekspektakel af te gelasten in verband met COVID-19. Destijds heeft de organisatie afgesproken om de editie van 2020 door te schuiven naar 2021, waarbij de entreekaarten geldig blijven. Echter, door de huidige maatregelen is de situatie zo, dat er nog steeds geen evenementen plaats kunnen vinden. Daarom is besloten de Sjoowavond nog een jaar op te schuiven, naar 2022. Hier mogen de trouwe bezoekers niet de dupe van worden. Daarom blijven de aangekochte kaarten voor de 2019 editie gewoon geldig voor volgend jaar. Deze kaarten moeten echter wel fysiek gewisseld worden. Personen die de kaarten hebben gekocht zijn goed in beeld bij de organisatie en hebben hierover een mail ontvangen. De Sjoowavonden zullen in het weekend van 18, 19 en 20 maart 2022 plaatsvinden bij zalencentrum “de Bebsel” in Goor.