Dit jaar thuiscollecte ReumaNederland

In deze coronatijden zitten mensen veel thuis en dienen contactmomenten beperkt te blijven. ReumaNederland zou normaalgesproken van 22 tot en met 27 maart haar collectanten langs de deuren sturen, maar kiest dit jaar voor een zogenaamde Thuiscollecte. Met deze Thuiscollecte kan men met een mobiele telefoon gemakkelijk collecteren in eigen kring. Bijvoorbeeld onder vrienden, familie, de buurtapp of collega’s. “Voor de vaste collectanten in Markelo is het mogelijk om nu op deze wijze geld binnen te halen voor het werk van ReumaNederland. Opgave kan via thuiscollecte.nl. Mocht u nog geen collectant zijn, dan is het mogelijk om het op deze manier eens te proberen”, aldus Wilma Kloots, een van de Markelose wijkhoofden van ReumaNederland.

Voor meer informatie over de collecte kan contact worden opgenomen met de Markelose wijkhoofden Ammy ten Hove (06-21567246), Hannie Lammertink (06-41850260) of Wilma Kloots (06-25102727).