e-Health programma Markelose huisarts

Huisartsenpraktijk Meereboer en de Jonge komt met het e-Health programma ‘Grip op je Dip’ voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. “Het wordt steeds duidelijker dat de coronapandemie een grote impact heeft op jongeren. Sociale contacten zijn sterk verminderd. Zo ook het uitgaan en andere leuken dingen, die jongeren vaak doen. Somberheid en eenzaamheid liggen op de loer”, aldus GGZ praktijkondersteuner Yvonne te Marvelde-Maatje van huisartsenpraktijk Meereboer en de Jonge die benadrukt dat aan het programma geen kosten zijn verbonden.

Grip op je Dip is een e-health programma, die jongeren tussen de 16 en 25 online kunnen volgen. Naast online is er ook een combinatie mogelijk met individuele gesprekken bij de huisartspraktijk. Het programma bestaat uit 5 stappen en wordt afgewisseld met gesprekken met de praktijkondersteuner GGZ bij de huisartsenpraktijk. Voor meer informatie of deelname aan het programma kun je contact opnemen met Yvonne te Marvelde-Maatje via 06-11427147 of de huisartsenpraktijk Meereboer en de Jonge via 0547-361270. Je mag ook altijd contact opnemen wanneer je niet lekker in je vel zit waardoor je vastloopt thuis, op school of met je vrienden. Maar ook als er sprake is van andere psychische klachten.