Rust in Markelo na avondklok

Naast complimenten van burgemeester Ellen Nauta was er ook een dankwoord vanuit de politie Hof van Twente. De afgelopen dagen liep het in verschillende plaatsen in Nederland uit de hand na de avondklok om 21.00 uur, in Markelo en de andere kernen in de Hof van Twente blijft het voorlopig rustig. De politie heeft desondanks wel de nodige zorgen over ongeregeldheden, zo laten ze weten via Facebook. Ook gaat een dankwoord uit naar de inwoners.

“24 uur geleden kregen wij de eerste berichten binnen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in onze steden en dorpen. Deze berichten zijn erg waardevol voor ons geweest! Zelf keken wij actief mee op social media en wij zagen de verschillende oproepen ook verschijnen. Door de berichten die jullie ons gestuurd hebben en onze eigen waarnemingen, konden we snel optreden. Hierdoor hebben wij ongeregeldheden kunnen voorkomen. Wij zijn jullie dankbaar voor het delen van alle informatie!”, aldus de politie op Facebook.