Bouw 2impressU in Kaasfabriek gestart

Vanmorgen is zichtbaar gestart met de nieuwe bedrijfsruimte voor 2impressU in De Kaasfabriek Markelo. Met lokale ondernemers verbouwt 2impressU in de komende maanden de laatste twee units op de begane grond van de voormalige Cobercofabriek tot een modern bruidsatelier. Hier krijgt 2impressU door de mogelijkheid om de ruimte zo functioneel mogelijk in te richten, vanaf juli de beschikking over meerdere pasruimte’ s, een open naaiatelier en natuurlijk voldoende ruimte om de bruidsjurken te kunnen presenteren.

De begane grond van Kaasfabriek Markelo is met 2impressU volledig verhuurd door gemeente Hof van Twente en Stichting Kaasfabriek Markelo. In maart 2020 startte Fotostudio Markelo in het pand gevolgd door de bibliotheek die in mei haar deuren opende op de nieuwe locatie. Personeelsdiensten Markelo verwacht de verbouwing van hun nieuwe bedrijfsruimte in de fabriek, medio april gereed te hebben.