Borgward Wevers Sport in top 20

Dakar 2021 zit er weer op voor Wevers Sport. Het door Wevers Sport ondersteunde Borgward Rally Team was na de etappe van gisteren op plek 20 de beste Nederlandse auto het eindklassement. Tim en Tom Coronel wisten – na het eerder in de rally uitvallen van Erik van Loon en Bernhard ten Brinke – op een 26e plek als enige Nederlandse autocoureurs het eindklassement te halen. Ricardo Porém wist de Borgward de 12 etappes in Saudi-Arabië zonder technische problemen naar het podium te brengen. “We hebben een super goede rally gehad met geen technische issues. de rijder is relatief onbekend met de duinen en de navigator was nog vlak voor de rally gewisseld dus we mogen blij zijn met de 20e plek algemeen”, aldus Erik Wevers.

Ook Ricardo Porém kijk tevreden terug op zijn Dakardeelname in 2021: “Na 8.000 lange kilometers eindigden we in de top 20. Het was een zeer lange en heftige race met uitstekende coureurs en auto’s. De Borgward BX 7 DKR was foutloos en had nul technische problemen. Het team van Wever Sport heeft het goed gedaan met het voorbereiden en onderhouden van de auto. Ik wil het hele team bedanken voor een uitstekende auto iedere dag. Nu is het tijd om bij te komen en te genieten van deze prestatie!”.