Online kerkdienst zondag

Zondag 10 januari wordt vanaf 10.00 uur een online kerkdienst gehouden. Mevrouw Fien Venema gaat voor in de kerkdienst die via het YouTube kanaal van de Martinuskerk of via Kerkdienstgemist.nl is te bekijken. De dienst is ook op een later tijdstip terug te kijken.

In deze onzekere tijd hebben we het gevoel in een crisis te zitten.  We kunnen bij de pakken neerzitten, maar er ook anders naar kijken: wat kunnen we veranderen in ons leven? God roept ons op om te houden van elkaar en voor de schepping te zorgen.  Is dat geen goed voornemen voor het nieuwe jaar? In Mattheüs 5 geeft Jezus ons 8 beloften. Niet hoe we rijk en succesvol kunnen worden, maar hoe we iets kunnen betekenen voor iedereen om ons heen. Om zo een spoor van bemoediging na te laten in ons leven en een bron te zijn van liefde, zorgzaamheid en inspiratie voor anderen.

De liturgie voor aanstaande zondag is hier te downloaden.