Potgrondactie

Stichting Paard- en Ponysport organiseert ook dit jaar weer de welbekende potgrondactie in Markelo. Voorheen werd dit georganiseerd in nauwe samenwerking met het Markelo’s Mannenkoor. Waar andere jaren de leden huis aan huis kwamen voor het ophalen van de bestelformulieren is dat dit jaar helaas niet mogelijk in verband met de Corona maatregelen. De Stichting Paard- en Ponysport heeft gekeken naar alternatieven, zodat zoveel mogelijk inwoners van Markelo en omstreken bereikt kunnen worden en ook dit jaar potgrond of bemeste tuinaarde kunnen bestellen voor het goede doel. De potgrond of bemeste tuinaarde zit in zakken van 40 liter en de kosten zijn 4 euro per bestelde zak. De zakken zijn op verschillende manieren te bestellen en worden begin maart bij u thuis afgeleverd.

U kunt het bestelformulier invullen en deze inleveren bij Plus Blankhorst of Welkoop Markelo. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling te mailen naar potgrondmarkelo@gmail.com onder vermelding van naam, adres en vervolgens het bedrag over te maken per bank. Door de samenwerking met Bistro de Tasca kunt u ook online bestellen via de website www.kook-avontuur.nl/winkel. Bistro de Tasca heeft haar website beschikbaar gesteld om online verkoop mogelijk te maken. De bestelde zakken met potgrond en bemeste tuinaarde worden zaterdag 6 maart 2021 door de vrijwilligers van de Stichting Paard- en Ponysport bij u thuis afgeleverd.