Finspark Herikerberg in andere handen

Finspark de Herikerberg is verkocht door de familie Woelders. Het recreatiepark aan de Driebelterweg krijgt met Hans Oonk uit Goor en Gert-Jan Voortman uit Rijssen twee nieuwe eigenaren. Oonk en Voortman zijn via de Sunshine Group momenteel ook al betrokken bij de recreatiebedrijven Doréma, Alpenkreuzer en De Waard tenten. Gert-Jan Voortman is tevens een van de oprichters van Drukwerkdeal. Samen met Hans Oonk heeft hij het park afgelopen week middels Suomi Leisure BV van de familie Woelders gekocht. Na de aankoop zijn de nieuwe eigenaren voornemens om te investeren in het park zelf.

Een van de zaken die de nieuwe eigenaren aan willen pakken is de boerderij die grenst aan het woonhuis van de familie Woelders. Het voornemen is om deze om te bouwen tot groepsaccommodatie. Indien de verbouwing volgens planning verloopt zou dit medio 2021 moeten zijn afgerond. Met de overname zal ook het vaste aanspreekpunt op het park veranderen. Zo is de Holtense Annike Koopman vanaf 1 januari de nieuwe parkmanager.