Een sfeerimpressie van De Welp

Door de huidige maatregelen is het niet mogelijk om op korte termijn een kijkje te nemen in het Kindcentrum Markelo. En dat terwijl Kinderopvang Hof van Twente eind november al haar intrek als eerste gebruiker nam in het nieuwe pand aan de Koekoekslaan in Markelo. Sinds afgelopen vrijdag is ook de verhuizing van basisschool De Welp een feit. Het Kindcentrum is nu aan de zijde van de Prinses Irenestraat volledig ingericht en klaar om de leerlingen te ontvangen. Voor Michèle Kraal, directeur van De Welp en haar team, reden te meer om foto’s te delen van het eindresultaat, zodat u toch een kleine sfeerimpressie kunt zien. Obs de Zwaluw volgt in de komende week en ook zij zijn na de kerstvakantie in principe klaar om de kinderen in hun nieuwe klaslokalen te ontvangen. Zoals het er nu uitziet worden er tot en met 19 januari 2021 online lessen gegeven.