“Koop juist nu lokaal”

De harde maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen hebben gevolgen voor veel ondernemers. Waar in eerste instantie de horeca haar deuren gesloten moest houden en massaal overging op afhalen en bezorgen lijkt hetzelfde nu te gebeuren met de door premier Mark Rutte genoemde niet-essentiële winkels. Maar de Markelose ondernemers blijven niet stilzitten en stappen massaal over op online / telefonisch bestellen en het thuis bezorgen van hun producten. “Koop juist nu lokaal en niet bij de grote webwinkels. De ondernemers in Markelo hebben bijna allemaal mogelijkheden om op afstand een bestelling te plaatsen. Dus koop je boeken, bloemen, foto’s, gereedschap en kleding gewoon bij de ondernemer in Markelo onder het motto ‘Wees loyaal, koop lokaal’, aldus voorzitter Rielli Berends van Ondernemend Markelo. Tip: De meeste winkeliers die met een advertentie op Maarkelsnieuws staan hebben online bestelmogelijkheden.