Verloren / gevonden! (UPDATE)

In de redactiebox ontvingen we vandaag een aantal berichten over gevonden en vermiste voorwerpen. Heeft u een van onderstaande voorwerpen gevonden of bent een goudkleurige schakelarmband verloren, neem dan contact op met de redactie. U kunt hen bereiken door een mail te sturen aan redactie@maarkelsnieuws.nl. 

Verloren gouden ring
Een Markeloër is een gouden ring verloren. De ring is te herkennen aan de letters A en H die er symbolisch op staan. De ring lijkt op de ring op de afbeelding maar heeft geen steentje.

Gevonden schakelarmband
Op de Herikerberg nabij Buitencentrum Hessenheem is een goudkleurige schakelarmband gevonden.

Portemonnee verloren
Vanmiddag heeft iemand bij de Dirk supermarkt in de winkel of op de parkeerplaats zijn (billfold) portemonnee verloren. De portemmonnee was gevuld met verschillende passen, ID kaart en rijbewijs. UPDATE: De portemonnee is inmiddels weer terug bij de eigenaar