2impressU gaat verhuizen

2ImpressU verwacht halverwege 2021 te verhuizen naar De Kaasfabriek Markelo. Een belangrijke stap voor bruidsmode 2Impressu. Al 10 jaar heeft 2ImpressU, haar atelier en winkel aan de Prinses Irenestraat in Markelo. “En niet te vergeten dat we zijn begonnen aan de Stationsstraat. Toen we daar letterlijk uit groeiden betrokken we het pand aan de Prinses Irenestraat. Eerst alleen de voorkant en later hebben we ook de studio van Henk Eertink erbij kunnen trekken, waar we nu ons atelier hebben gevestigd,” vertellen Nicolette en Anja. 2ImpressU wil haar klanten nog beter kunnen helpen en adviseren en dat vraagt om vernieuwing. Op de begane grond van De Kaasfabriek in Markelo betrekt 2ImpressU in de zomer van 2021 de laatste twee nog beschikbare units van het pand aan het Kaasplein in Markelo.

Voor het zover is moet er nog veel werk worden verzet. De twee units worden aangeboden zonder faciliteiten wat betekent dat alle (basis) voorzieningen zoals water, elektra en verwarming nog moeten worden gerealiseerd. Om 2ImpressU zichtbaar te maken aan de buitenkant van het pand, wordt er een fraaie entree aangebracht. “Verder hebben we al prachtige plannen klaarliggen voor de indeling en verfraaiing van de ruimtes zodat het een prachtig geheel gaat worden, dat voldoet aan de moderne wensen van de bruid van nu. Graag willen we straks meer japonnen kunnen presenteren en komt er een aparte ruimte voor de bruidsmoeder en voor de bruidegom. Iedere klant verdient een eigen plek in de winkel om in privésfeer te kunnen passen, want dat blijven we heel belangrijk vinden. De persoonlijke benadering van de klant, alleen dan op een geheel nieuwe manier,” aldus Anja en Nicolette.

Het atelier blijft een belangrijke plaats innemen, in het nieuwe pand, het is volgens de dames het meest belangrijkste en unieke gedeelte. 2ImpressU ontwerpt en maakt haar japonnen zelf,  waardoor een ruim atelier echt een must is voor Anja en Nicolette. Voor de klanten is het leuk om straks een kijkje te nemen in het open atelier.

Door de komende verhuizing naar De Kaasfabriek organiseert 2ImpressU de gehele maand januari een Super Sale. “We hebben heel veel bruidsjaponnen, bruidsmoeder jurkjes, jasjes, accessoires en nog veel meer, voor hele mooie prijzen. Met de service die mensen van ons gewend zijn natuurlijk. Uiteraard geldt ook voor de Super Sale dat dit enkel op afspraak mogelijk is”, aldus Anja en Nicolette.