Oude bar naar Kaasfabriek Markelo

Een aantal weken geleden is Personeelsdiensten Markelo gestart met de verbouw van een bedrijfsruimte in de Kaasfabriek Markelo. De contouren van de kantoren, opslag- en de vergaderruimten is al goed zichtbaar. Een grote wens van de mannen achter Personeelsdiensten Markelo was toch wel om een mooie bar op de kop te kunnen tikken en deze een prominente plek te gunnen in de vergaderruimte. De Kroon heeft nog niet zo lang geleden, na een interne verbouwing afscheid genomen van de bar die jarenlang dienst heeft gedaan in de grote zaal van de horecagelegenheid. “Dat kwam natuurlijk bijzonder goed uit! Wij vinden het geweldig om juist déze bar in ons pand te hebben. De bar is voor ons geen onbekende, we hebben er regelmatig in de Bill’s Bar periode, een biertje aan staan drinken en hopen dat op vrijdagmiddag met de jongens in de toekomst weer op te kunnen pakken”, vertelt Johann Michorius enthousiast. Personeelsdiensten Markelo verwacht in de loop van februari de verbouwing van het pand gerealiseerd te hebben.