Bibliotheek weer geopend

Vanaf donderdag 19 november is de bibliotheek weer geopend voor bezoekers. Vanuit de rijksoverheid is gisteren aangekondigd dat naast musea, theaters, zwembaden en pretparken ook de bibliotheken weer open kunnen. Hierbij geldt wel de restrictie dat bezoek moet plaatsvinden op basis van reservering per tijdsvak. “De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Op basis van het advies van het RIVM hanteren we onderstaande maatregelen. We vertrouwen op je medewerking”, geeft een woordvoerder aan van de bibliotheek.

1.  Het gebruik van een winkelmandje in de Bibliotheek is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.
2. Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
3. Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.
4. Was je handen voor en na je bezoek.
5. Ontsmet je handen voor en na het gebruik van computers, toiletten, werkplekken, printers en kranten/tijdschriften.
6. Bij gebruik van (computer)werkplekken, leestafel en deelname aan activiteiten is registratie van contactgegevens verplicht.
7. Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.