Jeugd griezelt met De Kroon

Oktober staat normaal gesproken in het teken van de herfst en Halloween. Voor het team van Grand Cafe De Kroon de ultieme reden om een echte ‘Trick or Treat’ te organiseren voor de jeugd in de herfstvakantie. Het was nog even spannend of deze eerste Trick or Treat door kon gaan vanwege de aangescherpte maatregelen om de corona uitbraak onder controle te krijgen. Maar vanmiddag vanaf 16.00 uur kon er toch gegriezeld worden. Met een aantal aanpassingen werden de ruim 50 kinderen over twee zalen verdeeld zodat de veiligheidsmaatregelen niet in het geding kwamen. De kinderen genoten van het versieren van hun eigen De Kroon lampion, die later op de avond mee werd genomen op de griezelroute langs de diverse punten. Maar voorafgaand werd er eerst volop geschminkt.

In het schemerdonker gingen de kinderen op pad en werd de route via de Wiemerinkweg, Noordachtereschweg, Rijssenseweg, Tolweg en Loosboersstraat gevolgd. Bewoners hadden her en der hun huizen versierd en gezorgd voor een prachtig Halloweensfeertje voor de kinderen. De vuurkorven bij terugkomst op het buitenterrein van De Kroon zorgde voor een gezellige aanblik en werden gebruikt om marshmellows te roosteren. Al met al lijkt het dus een geslaagde eerste editie van De Kroon’s Trick or Treat.