Drive Thru: oud papier Obs de Zwaluw

De maatregelen rondom het coronavirus roepen op om de sociale contacten tot een minimum te beperken, vandaar dat de Oud Papier commissie van Obs de Zwaluw heeft besloten om aanstaande zaterdag opnieuw een Drive Thru achter de Welkoop Markelo te organiseren en geen oud papier te halen zoals u dat van hen gewend bent. Om ook in deze tijd de school te blijven steunen kunt u het oud papier aanbieden tussen 9.00 en 11.00 uur.

De commissie haalt het papier uit uw kofferbak terwijl u kunt blijven zitten in uw auto. Op het terrein staan twee vrachtwagens klaar om het oud papier in te verzamelen. “We waarderen het enorm wanneer u ook uw naasten informeert die misschien niet in de gelegenheid zijn om het oud papier te brengen en u het in het kader van noaberhulp voor hen mee wilt nemen naar de oud papier locatie achter de Welkoop aanstaande zaterdag”, aldus de Oud Papier Commissie van Obs de Zwaluw.