Bridal Days bij 2impressU

Bruidsbeurs 2impressU van 2019

De laatste jaren organiseren Anja Olthof en Nicolette Luttikholt van 2impressU een bruisbeurs bij De Kroon. De dames hadden de editie van dit jaar al volledig voorbereid toen vorig week maandag extra maatregelen werden aangekondigd en er een streep door de beurs van dit jaar ging. Anja en Nicolette speelden hierop in en komen nu zelfs met een extra dag waarop ze de nieuwste collectie willen laten zien. Ze doopten zaterdag 17 oktober en zondag 18 oktober om tot ‘Bridal Days @ 2impressU’.

“Trouwen in 2020/2021 is extra bijzonder maar zeker ook heel goed mogelijk! Hiermee bedoelen we natuurlijk de bijzondere tijd die we nu met zijn allen doormaken. De ervaringen van onze bruidsparen die onlangs getrouwd zijn heel positief en het wordt als heel intiem en persoonlijk ervaren! Tenslotte trouw en vier je de liefde met elkaar!“, aldus Anja. Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober kan men inspiratie opdoen en de nieuwste collectie bruidsmode komen bewonderen in het atelier aan de Prinses Irenestraat. Onder het genot van een hapje en een drankje zal in een uniek privésetting de nieuwe collectie geshowd worden.

Juist in deze tijd is er behoefte aan informatie rondom het regelen van een bruiloft. “Mede daarom werken wij alleen samen met betrouwbare leveranciers die alles op de persoonlijke wensen van hun klanten weten af te stemmen, want zo werken wij zelf ook en dat vinden wij het allerbelangrijkste: luisteren en meedenken met de wensen van je klant om zo hun bruiloft onvergetelijk te maken” aldus Nicolette.

De Bridal Days @ 2impressU zijn gratis toegankelijk en voor bezoekers is er een goodiebag beschikbaar. Wel dient men zich vooraf aan te melden bij de bruidsmodezaak voor een tijdstip op één van de twee dagen.