Rabobank geeft een meet & greet weg

20081003_raboDe jaarlijkse spaarweek is inmiddels een traditie bij de Rabobank. Door corona zijn vele gastlessen op scholen geannuleerd, maar Rabobank vindt het belangrijk om kinderen te leren dat het loont om te sparen. Met de vraag “Wat zou jij doen met een miljoen?”, worden kinderen getriggerd om na te denken over spaargeld. En wie kan die vraag nu beter stellen dan vloggers Kalvijn en Senna. 

Kalvijn is hip, hot and happening 
Het leven van een vlogger lijkt over rozen te gaan. Video’s op Youtube plaatsen en ondertussen stroomt het geld binnen. Althans, zo lijkt het. Deze creatieveling heeft ondanks zijn jonge leeftijd, al veel geld verdiend én gespaard. Hij heeft niet voor niets singles uitgebracht ‘Nu al miljonair’ (2017) en ‘Geld maakt Gelukkig’ (2020). Rabobank Twente-Achterhoek heeft Kalvijn bereid gevonden om speciaal voor de jonge spaarders een vlog op te nemen om hun het nut van sparen uit te leggen. Ook Senna is in de vlog te zien. Deze meid is vanaf haar 11e al een succesvolle influencer. 

Maak kans om te winnen
Zodra kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar tussen 10 en 24 oktober € 10,00 op de spaarrekening zetten kunnen ze zich registreren op de actiesite rabo.nl/nwt/spaaractie. Na registratie geef je antwoord op de vraag ‘Wat zou jij doen met een miljoen?’. De meest ludieke inzendingen winnen te gekke prijzen waaronder een meet & greet met Kalvijn en Senna, een Ipad, Nintendo Switch of één van de 1.350 lokale belevenissen.