Hofderby live op Hofstreek TV

Na de 3-2 overwinning van vorige week op Rood-Zwart mag Sportclub Markelo komende zondag in de Hofderby op bezoek bij Hector uit Goor. De ploeg van trainer Rutger Kats kan de eerste overwinning van het seizoen dan een mooi vervolg geven, tegen het vooralsnog puntloze Hector. De ziekenboeg van Sportclub Markelo is nog steeds gevuld. Sam Schreurs, Steven Bloemen en  Jelmer Schreurs zitten wederom niet bij de wedstrijdselectie wegens blessures.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen mag er geen publiek bij de Hofderby aanwezig zijn. Maar Hofstreek Omroep biedt uitkomst, want die zendt het duel zondag live uit. De wedstrijd op sportpark ‘t Doesgoor begint zondag om 14.00 uur en wordt zowel op televisie als internet uitgezonden. Via Hofstreek.nl is het duel online te bekijken. Op onderstaande kanalen is Hofstreek TV te vinden:
– KPN Kanaal 1024
– Caiway Glasvezel kanaal 12
– Caiway Analoog kanaal 78