Doe mee met de Vitaal Vooruit 123 campagne

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland organiseert van 21 september tot en met 15 november de Vitaal Vooruit 1 2 3 campagne. Gewichtsconsulente Ramona Boelaarts uit Markelo: “Ik hoop dat ik de mensen in Markelo ook kan uitdagen om hier ook aan mee te doen”. Ramona neemt met haar bedrijf Gewichtsconsulent Markelo deel aan de campagne en vindt het een toffe actie met als doel, het eetpatroon van de Markeloërs direct te beïnvloeden en hen te laten focussen op een gezonde toekomst.

De campagne legt de nadruk op 3 praktische eet-uitdagingen voor elke dag, die dus samen de 1, 2, 3 uit de campagnetitel vormen: 1 handje noten, 2 stuks fruit en 3 ons groente. Gewichtsconsulente Ramona daagt de inwoners van Markelo uit om in de komende weken – in ieder geval tot het einde van de campagne op 15 november – mee te doen met de driedelige dagelijkse challenge.

“Het mooiste is als je elke dag kunt voldoen aan de uitdaging, maar ik begrijp ook dat dat niet altijd lukt,” zegt Ramona. “De één heeft meer moeite met groente eten, waar de ander juist het fruit vergeet. Maar door er elke dag weer voor te gaan, maak je uiteindelijk een groot verschil: blijvend-veranderende eetgewoonten die je gezondheid verbeteren op de lange termijn.” De campagne heeft bewustwording als belangrijkste doelstelling, al ligt er ook een grote nadruk op variëren met gezonde voeding. Ramona: “En als we er de weegschaal positief mee beïnvloeden, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!”