Truckrun Hof van Twente gaat door

Ook dit jaar zal er een Truckrun door de Hof van Twente plaatsvinden. Het is de eerste Truckrun in 2020 die in Oost Nederland doorgaat. Deze derde editie wordt gehouden op zaterdag 3 oktober. Vanwege de corona omstandigheden zal de Truckrun in een enigszins aangepaste vorm worden gehouden. De start en finish zijn verplaatst naar de parkeerplaats van Dieka van de Kruusweg, zodat er meer ruimte is voor de aanwezigen. Tevens is het eindfeest met live muziek geschrapt, maar zal de inmiddels traditionele Truckershap voor de deelnemers zeker niet ontbreken. De vrachtwagens zullen rond 14.00 uur vertrekken voor een tocht door onder andere Delden, Bentelo, Diepenheim, Goor, Stokkum, Elsen, Deldenerbroek, Hengevelde en Markelo.

Bij Dieka van de Kruusweg wordt een speciale zone  ingericht waar het publiek de deelnemers kan uitzwaaien. De animo om deel te nemen aan de Truckrun is ook dit jaar weer groot. “Er zijn ongeveer 50 deelnemers en ook het enthousiasme van chauffeurs, verkeersregelaars en andere vrijwilligers is weer geweldig. Een ieder wil graag meewerken om de doelgroep in deze moeilijke tijden toch een onvergetelijke dag te bezorgen”, zegt Willian Potman. Willian nam in 2018 het initiatief om de Truckrun in de Hof van Twente te gaan organiseren. Vorig jaar vond de 2e editie plaats. Indien u de derde editie van de Truckrun financieel wilt ondersteunen, dan kunt u een bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 80 RABO 0354 773 496 t.n.v. Truck Run Hof van Twente.