SC Markelo wint in Lattrop

Sportclub Markelo speelde vanavond hun derde bekerwedstrijd op bezoek bij DTC’07 in Lattrop. De ploeg van Rutger Kats begon goed aan de wedstrijd en drong de thuisploeg terug, ver op eigen helft. Na enkele mogelijkheden werd na 30 minuten spelen Steven Bloemen onderuit gehaald in het strafschop gebied. De toegekende strafschop werd benut door Ton Jansen. In het begin van de tweede helft kreeg Sportclub Markelo alweer een strafschop, die wederom door Ton Jansen werd benut. De score werd even later nog uitgebreid door Max Haandrikman die op aangeven van Sam Warmelink de 0-3 binnen schoot. Kort voor tijd werd het zelfs nog 0-4, waarmee Ton Jansen zijn derde van de avond binnen schoot vanuit een vrije trap. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd maakte DTC’07 nog de ere treffer waardoor de eindstand van 1-4 op het scorebord stond.

Ondanks deze overwinning zijn de Markeloërs wel uitgeschakeld in het bekertoernooi. Aanstaande zondag start de competitie. Sportclub Markelo gaat dan op bezoek bij Reünie in Borculo, aftrap om 14.00 uur.