Aanrijding en gestolen voertuig

In de nacht van zondag 13 op maandag 14 september heeft er een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden aan de Plasdijk in Markelo. De 20-jarige bestuurder uit Almelo belandde met zijn voertuig op de kant tegen een boom. De bestuurder is na de eenzijdige aanrijding ongeschonden echter bleek uit een afgenomen bloedproef bleek de bestuurder onder invloed van alcohol te zijn. De politie doet onderzoek naar het ongeval. 

De politie heeft op zaterdagochtend 12 september aan de Lochemseweg ter hoogte van het voormalige hotel-restaurant In de Dennen in Markelo een gestolen voertuig aangetroffen. De sloten van het voertuig waren geforceerd. Uit onderzoek van de politie bleek dat de Fiat 500 die nacht, weggenomen is bij een autobedrijf in Hengelo. De kans is groot dat de dief zonder benzine is komen te zitten. De politie doet sporenonderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Bent u getuige van een strafbaar feit, bijvoorbeeld van een diefstal of een ander misdrijf en hebt u informatie die waardevol kan zijn, dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met Misdaad Anoniem 0800-7000.