SC Markelo verliest in eigen huis

Vanmiddag heeft Sportclub Markelo zijn tweede bekerwedstrijd verloren. In een doelpuntrijke wedstrijd was Borne met 3-4 te sterk. Al na één minuut spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Vervolgens was het Ton Jansen die de paal trof, de gelijkmaker liet echter niet lang op zich wachten want na vier minuten spelen schoot Roland Stege de 1-1 binnen. Lang konden de zwart-witten er niet van genieten want nog geen minuut later stond het alweer 1-2. Voor rust werd het zelfs nog 1-3, een matige eerste helft van de thuisploeg waarin het zelf weinig wist te creëren.

Na rust kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd nadat een verdediger van Borne de bal in eigen doel frommelde. Even later kwam Sportclub Markelo weer op gelijke hoogte met een prima voorzet van Sam Warmelink die door Mickey Slotman werd binnen getikt. Toch trokken de bezoekers aan het langste eind door een kwartier voor tijd op een 3-4 voorsprong te komen. Een doelpuntrijke wedstrijd waarin Sportclub Markelo net te kort kwam. Aanstaande dinsdag speelt Sportclub Markelo thuis een oefenwedstrijd tegen Sparta Enschede, de aftrap aan de Endemansdijk is 20.15 uur.