Ook in Markelo poen voor groen

Vanaf 1 september is de Stichting Duurzaam Thuis Twente in de gemeente Hof van Twente gestart met de actie ‘Poen voor Groen’. Mocht het potje niet eerder leeg zijn dan kunnen inwoners tot en met 31 maart 2021 tot 50 euro subsidie krijgen voor de aanschaf van energiebesparende materialen zoals bijvoorbeeld ledlampen, tochtstrippen of radiatorfolie. Deze groene producten dienen dan wel te worden aangeschaft bij de deelnemende bedrijven.

Meedoen aan de actie kan door je aan te melden op de actiewebsite Poenvoorgroen.nl, een energiebesparend product te komen bij een deelnemende winkel en de kassabon daarvan in te dienen op de actiewebsite. Na goedkeuring ontvangen je vervolgens het aankoopbedrag tot maximaal 50 euro terug op je bankrekening. In Markelo is Welkoop Markelo de enige deelnemende winkel aan deze actie.