Puntendeling voor SC Markelo

Vanavond speelde Sportclub Markelo zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In de eerste bekerwedstrijd was UD Weerselo de tegenstander. Sportclub Markelo begon slecht aan de wedstrijd. Na drie minuten spelen kwam de thuis ploeg vanuit een hoekschop op een 1-0 voorsprong. De thuisploeg was feller en kwam vervolgens enkele minuten later al op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap van UD Weerselo werd ongelukkig in eigen doel gekopt door Nick Pinkert. Langzaam maar zeker kwam Sportclub Markelo iets beter in de wedstrijd. Een vrije trap van Roland Stege werd eerst gekeerd door de doelman van UD maar in de rebound was Mickey Slotman attent en schoot de 2–1 binnen dit was ook de ruststand.

Vijf minuten na rust kwam Sportclub Markelo op gelijke hoogte. Een snelle ingooi van Ton Jansen werd door Ferdi Pinkert voorgezet waarna Mickey Slotman het laatste zetje kon geven en de 2-2 wist binnen te schieten. In het restant van de tweede helft lieten de zwart-witten beter veldspel zien dan in de eerste helft. Gescoord werd er echter niet meer en zo eindigde de eerste bekerwedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Volgende week zondag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma. Dan is BVV Borne de tegenstander aan de Endemansdijk, de aftrap is om 14.00 uur.