Mooie poule indeling SC Markelo

Vorig seizoen behaalde Sportclub Markelo nog de halve finale van de Tukker Cup waarin Bon Boys de tegenstander zou zijn. Een knappe prestatie van de Markeloërs. Echter kon deze wedstrijd niet worden gespeeld in verband met het corona-virus. Komend seizoen mag de ploeg van Rutger Kats het opnieuw proberen in de Tukker Cup. Afgelopen week vond de loting plaats voor poulefase. Sportclub Markelo treft daarin mooie en uitdagende tegenstanders. De zwart-witten zijn ingedeeld bij SDC’12 uit Denekamp dat dit seizoen uitkomt in de 2e klasse zondag. Ook treft het twee zaterdagteams, namelijk DOS’37 uit Vriezenveen, dit seizoen uitkomend in de 1e klasse zaterdag. En oude bekende GFC uit Goor, dat dit seizoen uitkomt in de 4e klasse zaterdag.

Op dinsdag 8 september staat de eerste poulewedstrijd op het programma. Dan komt SDC’12 op bezoek aan de Endemansdijk. De aftrap van deze wedstrijd is om 20:00 uur. Vervolgens gaat Sportclub Markelo op 6 oktober op bezoek bij DOS’37 en staat de laatste poulewedstrijd gepland op 10 november, uit bij GFC in Goor.