Voorlopig geen voetbalactiviteiten Endemansdijk

Op de velden van het sportcomplex aan de Endemansdijk vinden voorlopig geen trainingen en wedstrijden plaats. Het bestuur van Sportclub Markelo heeft deze uit voorzorg voorlopig geschrapt. “Het coronavirus is helaas bezig aan een opleving in Nederland. Verschillende leden van Sportclub Markelo zijn op vakantie geweest op locaties waar coronabesmettingen zijn vastgesteld. Omdat deze leden ook broertjes en/of zusjes en andere gezinsleden hebben die bij Sportclub Markelo voetballen, en wij absoluut geen risico willen nemen, hebben we moeten besluiten de voetbalactiviteiten tot en met het komende weekend te annuleren. Dus dat betekent geen trainingen en geen wedstrijden. De gezondheid van onze leden, maar ook zeker die van onze tegenstanders, gaat boven álles. Uit voorzorg schrappen wij daarom alle trainingen en wedstrijden”, aldus het bestuur van Sportclub Markelo. Als het bestuur van Sportclub Markelo het weer verantwoord acht trainingen en wedstrijden te faciliteren, dan worden de leden hierover geïnformeerd.