Op adem komen met Rinus Meulman

De Martinuskerk in Markelo organiseert tijdens de zomerperiode een aantal bezinningsmomenten die niet direct een kerkelijke boodschap bevatten. Onder de noemer ‘Op adem komen bij een goed verhaal en muziek’ wordt op woensdagavond 12 augustus tussen 19.30 en 20.00 uur de microfoon aan Rinus Meulman gegeven. Rinus, getrouwd met Anita en vader van Kristel en Nikki is geen onbekende in Markelo. Het toneelspelen is zijn grote hobby en in die hoedanigheid heeft u hem dan ook op de planken van menige zaal kunnen ontdekken. Hij zal er ongetwijfeld uitgebreid over vertellen, maar ook over zijn gezin en zijn werk. Rinus heeft gekozen om in zijn verhaal een diepere ondertoon te leggen over keuzes en kansen. Janneke Klein Leetink, bij velen wellicht bekend van gospelkoor Promises uit Rijssen, zal tijdens het ‘op adem komen’ een aantal liedjes zingen. Wilt u zeker zijn van een plekje in de kerk op woensdagavond? Reserveer dan door middel van het sturen van een sms-bericht of appje naar 06-57511169 (t.n.v. Kerkdienst reserveren).