Waardebonnen voor sponsoren Sportclub Markelo

Sportclub Markelo is erg blij met al haar sponsoren. Daarom doet de voetbalvereniging, zeker in de tijden van het coronavirus, graag iets terug voor hun sponsoren. Met een waardebonnenactie hoopt de vereniging de Markelose bedrijven, maar ook de bedrijven buiten het dorp, een hart onder de riem te steken. Alle sponsoren van Sportclub Markelo ontvangen daarom een waardebon, die zij kunnen besteden bij collega-sponsoren of kunnen verzilveren bij de voetbalclub. Bedrijven die waardebonnen ontvangen van hun collega’s kunnen deze vervolgens ook bij de club verzilveren. “Zo proberen we elkaar een beetje door de coronaperiode te helpen. We hopen dat alle sponsoren gebruik maken van de waardebon”, aldus de sponsorcommissie van de vereniging. Sponsoren krijgen de waardebon deze week per post toegestuurd en kunnen de bon tot eind november verzilveren bij een grote groep bedrijven in Markelo, maar ook daarbuiten. In het najaar, als er weer competitievoetbal wordt gespeeld, kunnen de bonnen ingewisseld worden rond wedstrijden van het eerste elftal van de vereniging.