Judith ontmoet Sarah op Ameland

Niets vermoedend liepen Judith, Frank en Job Leensen gisteravond Eetcafé de Boerderij in Ballum binnen om een hapje te gaan eten tijdens hun vakantie op Ameland. Compleet overdonderd was het stel toen er luidkeels werd gezongen bij binnenkomst van de horecagelegenheid door de Markelose Herensociëteit. De heren waren op initiatief van de vrouwen naar het eiland afgereisd om Judith speciaal te verrassen, op de vooravond van haar vijftigste verjaardag. Bijzonder detail is dat dit geheim ontzettend goed bewaard is gebleven. Daar waar Frank meestal wel op de hoogte is van de hoed en de rand, had ook hij deze geweldige actie van de heren niet aan zien komen. In de sfeervolle ambiance van Eetcafé de Boerderij heeft het gezelschap genoten van een heerlijke diner en elkaars gezelschap. Natuurlijk stond er ook nog een gezamenlijke strandwandeling op het programma. Judith genoot zichtbaar van deze complete verrassing en de aanwezigheid van de Herensociëteit met hun aanhang. Judith; namens de aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere 50e verjaardag!