Hygiënezuil Welkoop in Sporthal

Sporthal De Haverkamp is sinds 1 juli weer beschikbaar voor alle binnensporten echter geldt wel dat men zich moet houden aan het protocol waarin de richtlijnen voor het gebruik van de sporthal zijn opgenomen. Voor het begin van het nieuwe sportseizoen dat van start gaat op 17 augustus, krijgen alle huurders de nieuwste versie toegestuurd en zullen de richtlijnen ook duidelijk vermeld worden op de website van Sporthal De Haverkamp. Welkoop Markelo heeft in aanloop naar het nieuwe sportseizoen een hygiëne zuil gesponsord aan de sporthal aan de Stationsstraat in Markelo, zodat de sporters in het nieuwe seizoen hiermee op een passende wijze de sporthal kunnen betreden. 

De voormalige fitness-ruimte in sporthal De Haverkamp is beschikbaar voor een nieuwe invulling. De ruimte beslaat een oppervlakte van 250 m², verdeeld over twee delen. Het is onafhankelijk van de sporthal te gebruiken voor bijvoorbeeld kantoorruimte, maar ook de combinatie met het gebruik van de kleedkamers is mogelijk voor bijvoorbeeld een fitness-school of dans studio. “De minimale huurtermijn is een jaar. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen”, vertelt de beheerder van het complex, Arno Kurvers.