Snackhut verrast vrijwilligers en bewoners De Esch

Vrijwilligers en bewoners van Woonzorgcentrum De Esch zijn vanmiddag verrast met een bezoekje van de Snackhut van Freddy Vogel. Freddy en zijn vrienden Ferry Pullen en Tijn Fleerkate trakteerden de bewoners en vrijwilligers op een puntzak met vers gebakken oerfriet en een snack naar keuze. ” We willen graag iets doen voor het goede doel en elk jaar een andere doelgroep kiezen waarbij een flink aantal vrijwilligers is betrokken. Volgend jaar staat Anholtskamp op ons lijstje”, vertelt Freddy Vogel enthousiast. Zijn maat Ferry is als vrijwilliger betrokken bij Salut en zo ontstond het idee om de bewoners en de vrijwilligers die betrokken zijn bij het Woonzorgcentrum De Esch eens te gaan verrassen. Gezien de reacties is dat doel uitermate goed gelukt. Met een beetje inzet werd er snel een terras rond de Snackhut gecreëerd en genoten de aanwezigen van de traktaties. De zon en de gezelligheid onderling zorgde voor een paar heerlijke uurtjes bij De Esch aan de Noordachtereschweg in Markelo.