Gerrit neemt afscheid van Mechanisatie Lochem

Het personeel en het wagenpark van Mechanisatie Lochem BV reed vanmorgen rond de klok van half acht in colonne vanuit Lochem naar Markelo met een speciale missie. Hier en daar werd nog even gedacht dat de actie te maken zou kunnen hebben met enig protest maar niets was  minder waar. Het enorme spandoek op de eerste Fendt tractor was duidelijk. De inwoners van Beusbergen kan het dan ook niet ontgaan zijn. Gerrit Lubberdink werd vanmorgen door zijn collega’s van huis opgehaald om zijn naderende afscheid van Mechanisatie Lochem alvast in te wijden. Officieel is 29 juli de laatste werkdag van Fendt man Gerrit bij Mechanisatie Lochem en neemt hij na ruim 47 jaar afscheid. Door de vakantieperiode en zijn collega’s er allemaal bij te kunnen laten zijn, werd Gerrit vanmorgen alvast enorm verrast door de enorme stoet aan tractors en servicewagens van het bedrijf aan het Wansink in Markelo.

Gerrit en Hermien mochten plaats nemen in zijn eigen servicewagen, die voor deze gelegenheid speciaal gepoetst en achterop een oplegger was geparkeerd zodat Gerrit volop kon genieten  van zijn ritje naar de thuisbasis van Mechanisatie Lochem BV aan het Kwinkweerd in Lochem. “Zijn 47 jarig dienstverband en zijn afscheid van ons bedrijf betekent dat we in Gerrit een bak aan ervaring gaan missen binnen ons bedrijf. Gerrit is een Fendt man in hart en nieren en erg geliefd bij onze klanten”, vertelt Paul Nijenhuis niet zonder trots.  Hoewel Gerrit tot aan het horen van de aankomende Fendt tractoren niets wist van deze actie waren familie en zijn kameraden wel op de hoogte en waren zij vanmorgen al vroeg van de partij om Gerrit uit te zwaaien. Gerrit, namens alle aanwezigen wensen we je heel veel geluk en gezondheid toe en geniet van je pensioen.