Politie waarschuwt voor babbeltrucs

Opgepast voor Babbeltrucs! "IN 'T TWENTS"

Opgepast voor Babbeltrucs! "IN 'T TWENTS"Wij hebben onze wijkagent Arjan ingezet en hij geeft hier een aantal voorbeelden wat oplichters aan deur kunnen "verkopen". Ook wel "babbeltrucs" genoemd. Dit is met een knipoog opgenomen en zeker niet ieder persoon aan deur deur heeft kwade bedoelingen, maar u snapt 'm wa;) Mocht u dit soort praktijken zelf aan de deur ervaren en u vertrouwd het niet? Stuur ons een privé bericht of bel 0900-8844!#politie #youtube #twentemidden #wijkagent #oplichting #deurverkopers

Geplaatst door Politie Hof van Twente op Maandag 13 juli 2020

Met de inzet van politieman Arjan, wijkagent van Oele, Beckum en Hengelo Zuid, waarschuwt de politie voor babbeltrucs. Dit doen ze op een unieke Twentse wijze door een aantal voorbeelden van oplichters aan de deur in beeld te brengen en voorbeelden van babbeltrucs in scene te zetten. “Dit is met een knipoog opgenomen en zeker niet ieder persoon aan deur deur heeft kwade bedoelingen, maar u snapt ‘m wa. Mocht u dit soort praktijken zelf aan de deur ervaren en u vertrouwt het niet? Stuur de politie Hof van Twente een privé bericht vof bel 0900-8844!