Derbytime voor SC Markelo

Het eerste elftal van Sportclub Markelo speelt komend seizoen in de 4e Klasse B. Daarin treft de ploeg van trainer Rutger Kats veelal dezelfde ploegen als het afgelopen seizoen. Echter zijn er twee clubs toegevoegd aan het lijstje van Hofderby’s. Ten opzichte van afgelopen seizoen zijn de Deldense clubs, SV Delden en Rood-Zwart, nieuw in de competitie. Ook Sportclub Rekken is toegevoegd. Drie ploegen zullen de zwart-witten komend seizoen niet meer tegenkomen, namelijk UDI uit Enschede dat promoveerde naar de 3e Klasse en Victoria ’28 en BSC Unisson, zij komen volgend seizoen uit in de 4e Klasse A.

SV Delden, VV Diepenheim, SV Hector, Rood Zwart en Twenthe Goor zijn net als Sportclub Markelo ingedeeld in de 4e Klasse B.
De volledige indeling is als volgt:
* VV Buurse
* SV Delden
* VV Diepenheim
* FC Eibergen
* SV Hector
* Hoeve Vooruit
* Sportclub Markelo
* VV Reunie
* VV Rietmolen
* Rood Zwart
* Sportclub Rekken
* Sportclub Neede
* VIOS Beltrum
* Twenthe Goor