Beeldbank Hof van Twente online!

Met één druk op de knop is de beeldbank van Hof van Twente vandaag online gezet. De beeldbank is nu al gevuld met een groot aantal uiteenlopende foto’s toegevoegd door diverse lokale fotografen waaronder ook fotografen uit Markelo. De Hofbrede beeldbank is een initiatief van HofMarketing. Fotografen uit de hele Hof van Twente zijn opgeroepen om deel uit te maken van het fotografenconsortium. Vijftien fotografen hebben zich aangemeld en een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de beeldbank. De deelnemende fotografen zijn zowel professionals als hobbyfotografen. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen, ze leggen graag de prachtige Hof van Twente vast op beeld. Om deze reden zijn ze verenigd in het fotografenconsortium van HofMarketing. Je vindt de beeldbank op www.beeldbankhofvantwente.nl.

Professionele foto’s
Door de gerealiseerde beeldbank zijn er altijd kwalitatieve en professionele foto’s beschikbaar van de gemeente Hof van Twente. De foto’s worden in twee formaten (online en drukwerk) aangeleverd door fotografen uit Hof van Twente. Zij zijn onderdeel van het fotografenconsortium van HofMarketing.

Voor iedereen
De beeldbank is toegankelijk voor iedereen: ondernemer of particulier. Iedereen die dus een mooie foto van Hof van Twente wil, kan gebruik maken van dit gezamenlijke platform. De fotografen bepalen zelf de prijs van de foto’s die gedownload kunnen worden. De opbrengst komt ten goede aan de fotografen en het onderhoud van de beeldbank.