Zomerkriebels bij De Kroon

De Kroon heeft een reeks bijzondere evenementen en optredens aan haar zomeragenda toegevoegd. Onder de noemer De Kroon Zomerkriebels vinden deze zomer meerdere unieke en intieme optredens van artiesten, cabaretiers, zangers en zangeressen plaats op het speciaal ingerichte zomerterras van De Kroon of bij Openluchttheater de Kösterskoele in Markelo. Op het indrukwekkende lijstje staan bijvoorbeeld optredens van  Thijs Kemperink, Ernest Beuving, Helligen Hendrik en Erwin Nijhoff maar ook de Bouwvakborrel, Beerpong en The Euro’s live. Optredens die zeker zomerkriebels bij menigeen gaan oproepen. Robert Völkers: “Elke gelegenheid biedt plaats voor een maximaal aantal personen, dit omdat we alles speciaal ingericht hebben waarbij onze gezondheid voorop staat. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, dus zaken als veilige looproutes, hygiëne en voldoende afstand zijn vanzelfsprekend van toepassing”.

De verkoop van de kaarten start aanstaande vrijdag 10 juli om 18.00 uur. Door de beperkte hoeveelheid kaarten geldt de regel vol=echt vol. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.dekroonmarkelo.nl