Movado Sports start fitnesscentrum in Markelo

Fitnesscentrum Bodyfit Lifestyle in Markelo sluit eind juli haar deuren. Met ingang van 1 augustus wordt het pand aan het Burgemeester de Beaufortplein gehuurd door Movado Sports en wordt de fitnessvoorziening volledig nieuw ingericht. “We zullen enkele weken gesloten zijn in augustus om een kleine verbouwing en de herinrichting te kunnen realiseren. Gedurende de sluiting mogen alle leden die besluiten door te gaan bij Movado Sports, gratis fitnessen en groepslessen bijwonen in onze vestiging in Goor of Holten”, vertelt Inge Beelen, mede-eigenaar van Movado Sports.

Movado Sports hoopt eind augustus volledig te kunnen gaan draaien op de nieuwe locatie. “We willen de werkzaamheden met een strakke planning zo snel mogelijk kunnen afronden”, aldus Inge Beelen. Movado Sports neemt op korte termijn persoonlijk contact op met de bestaande leden om de voortzetting van hun lidmaatschap te bespreken.

Naast Goor en Holten heeft Movado Sports sinds begin 2018 ook een club in Eibergen. Met de locatie in Markelo opent het bedrijf haar vierde vestiging in de regio.