Iris Gossink in SU4SU op NPO1

De Markelose Iris Gossink is aanstaande woensdag te gast in een benefietshow georganiseerd door SU4SU op NPO1. Het programma dat begint om 20.30 uur wordt gepresenteerd door  Jörgen Raymann. Iris zal samen met haar vriendin terugkijken op de periode dat zij stage liep in Suriname en vertellen over de impact van de uitbraak van het coronavirus in dat land. “Covid-19 heeft op iedereen in Nederland een enorme impact gehad. De Nederlanders, de economie en vooral de zorg hebben hier erg onder geleden. Inmiddels hebben we het virus een beetje onder controle. Dit hebben we mede te danken aan alle middelen en apparatuur wat hier voor ons beschikbaar is. Suriname lijdt momenteel erg door het corona virus op dit moment. Helaas hebben zij niet de middelen en apparatuur binnen handbereik wat zij wél nodig hebben”, vertelt Iris. 

Het doel van de benefietshow is natuurlijk om geld in te zamelen. Door de tijd die zij door gebracht heeft in Suriname is zij zich enorm bewust van het feit dat het land hulp nodig heeft. Niets doen is voor Iris geen optie. Iris: “Wil je ons en Suriname nu al helpen door gemakkelijk en snel een bijdrage te leveren? Dat kan via een tikkie. Alle beetjes klein en groot helpen!”.