Op de pedalen met de Ouderenvereniging Markelo

Na maanden van thuiszitten door de maatregelen rondom corona organiseert de Ouderenvereniging Markelo op dinsdag 21 juli voor iedereen, dus zowel leden als niet-leden een fietstocht van 25 tot maximaal 30 kilometer. Indien er voldoende belangstelling bestaat wordt er op dinsdagmorgen 21 juli gestart vanaf het Kaasplein in het centrum van Markelo. Onderweg zal er een gezamenlijke lunch genuttigd worden. Tijdens het genieten van een kopje koffie of thee, wordt ruimschoots de tijd genomen voor onderlinge gesprekken.

Uiteraard worden alle RIVM-richtlijnen als 1,5 meter, handen wassen en dergelijke nauw opgevolgd. In het kader van de coronamaatregelen is het noodzakelijk om voor deelname aan deze fietstocht, telefonisch contact op te nemen met Gerda Vedders op 06-51029818 of bij Jan Haas telefonisch: 0547-362063 of per mail:    janhaas55@gmail.com. Wanneer u dieetwensen heeft, wordt u vriendelijk verzocht om dit vooraf aan te geven. De kosten all-in zijn € 20,00 per persoon. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL 57 RABO 0137 298 358 onder vermelding van fietstocht.