Nieuwste lichting zwembad De Vijf Heuvels geslaagd

Net voordat de zomervakantie officieel van start gaat vindt er nog een keer diploma-zwemmen plaats in het Sportfondsenbad De Vijf Heuvels in Markelo. Ditmaal was het extra bijzonder, ten eerste in verband met de corona-maatregelen werd er vier maal afgezwommen in kleine groepjes en met 1 ouder per kind op de tribune als publiek. Ten tweede was het bijzonder omdat zwemlescoördinator Anja Holterman het stokje over gaat dragen aan haar nieuwe collega Madie Veldink. Anja blijft echter wel verbonden aan het zwembad, omdat zij nog 1 dag per week zwemlessen zal geven. Wat Anja niet wist, was dat haar collega’s het uiteraard niet zomaar voorbij wilde laten gaan, tijdens de laatste ronde afzwemmen kwamen ze met bloemen, cadeau’s en een groot spandoek al zingend de zaal op. Tot grote verrassing van Anja, die nu eens écht van niets wist, heel erg leuk.

De kinderen lieten onder leiding van Anja heel goed zien wat zij de afgelopen weken van het badpersoneel hadden geleerd. De volgende kinderen hebben afgezwommen en zijn geslaagd voor hun zwemdiploma A, B of C:

Diploma A
Fleur Scheepers, Suze Roeterdink, Liz Scherphof, Jurre Paalman, Daan Vorgers, Shania Bartelds, Wiebe ten Tije, Hannah Bennink, Ties Mommersteeg, Zayn Goossen, Wiebe Tijhof, Nijs Maarschalkerweerd, Jet Nieuwenhuis, Timo Hegeman, Mick Vruggink, Jet Pruntel, Lars Heimerink, Jelle Sligman, Lieke Kurpershoek, Yfke Plat, Joep Rouweler, Thijmen van Langen, Femmy van Dam, Renske van Mol, Hugo Berends, Sophie Ligtenberg, Andres Mejias, Sies Oosterbeek, Evy Oosterveld, Maud Wiggers, Jiska de Boer, Rania Aldeen, Gennovive Aldeen, Saar Soomers, Teun Voortman, Cas Scholten, Isa Harmsel, Jenna van de Wal en Milia Reitsema

Diploma B
Bo van de Berg, Tijme Welmer, Ise Mulderije, Tygo Volkers, Sarah van der Worp, Jip van de Waal, Liv Rosink, Siem de Beer, Vive Bakker, Silvie Dijkstra, Blazej Majcher, Glenn Smit, Boaz Smeenk, Pien Klumpers, Bram Worsink, Merle Hoevink, Lynn Kreijkers, Pjotter Gerritsen, Devin Straatman, Elske Thijssen, Nore Baldizzone, Alex Wilzynski, Jace Visser, Vera-Lynn Dijkhof, Silke Spoolder, Eleta Tesfamichael, Julia Kerkdijk, Fedde Noorlander, Koen Reilink en Floor Ligtenbarg

Diploma C
Bart Pie, Yendo Dijkstra, Tieme ter Steege en Maud Bakker

Iedereen een hele fijne zomervakantie met hopelijk heel veel zwemplezier!!